Despre

Salut, internet guy! 🙂

Eu sunt Sabrina, după cum probabil ai aflat până să ajungi pe pagina asta.

  • jurnalist în devenire;
  • scriitoare de weekend;
  • iubitoare de papetăria, căci îmi fac veacul prin redacții de reviste unde, de altfel, mă puteți și citi;
  • blogger.

Cât despre blog, el este un copil ceva mai mare, căci ideea a apărut de mult timp. De ce am așteptat până acum nici eu nu știu. Cert este că de acum va fi. *artificii aici, pls*

Am mai avut blog și-nainte, nu mereu sub același nume. Învârtindu-mă în sfera blogging-ului de ceva timp, am văzut blogurile cum se schimbă și, odată cu ele, cum conținutul și audiența se schimbă. Am încercat să merg după trend până când mi-am dat seama că vreau altceva decât trendul, motiv pentru care sunt și aici.

N-am de gând să promit ceva anume, mare cu sarea, căci ar însemna să mă țin de cuvânt, iar la momentul actual nu știu în ce se va transforma site-ul ăsta mic, aici de față. Spun doar că voi încerca să ofer ceva diferit, worth reading, abordând câteva dintre micile plăceri ale vieții, activități care sunt sigură că ne fac plăcere tuturor, dar pentru care nu ne alocăm atât timp cât am dori, deoarece societatea ne dă alte teme pentru acasă.

Între timp, vă invit să hoinăriți pe aici, să înotați prin ceea ce scriu eu aici, să comentați și să distribuiți!

Enjoy!

P.S.: Asta de jos sunt eu, în caz că n-ați intuit. Nu este cea mai reușită ipostaza a mea, dar este o poză pe care o am la inimă, mai ales pentru că este făcută într-un loc în care dorința mea de a crea acest mic pui de blog a prins rădăcini adânci.

P.S.2: Țin să le mulțumesc mult de tot unor oameni special care m-au ajutat, susținut și suportat în luna asta de când aranjez blogul. Fără voi n-ar fi fost atât de amuzantă și plăcută călătoria.

Mulțumiri:

Alexandra Ioniță; ea se joacă aici;

Cătălina Cosma, pe care o puteți găsi fotograf cu normă întreagă aici;

Călin Onu, iar el bănănăie aici.